Om oss

Vår visjon

Nomoi vil skape langsiktige samarbeid med små og mellomstore bedrifter for å hjelpe de å vokse. Vi er engasjerte i vår fagfelt og vil formidle de siste faglige utviklinger til våre kunder. Kunnskap og samarbeid blir viktigere og viktigere i tiden fremover.  

Vår misjon

Vi vil tilby bedrifter den nødvendig kunnskap så de kan lykkes i et konkurransedyktig internasjonalt miljø, med skreddersydde tjenester og relevant kompetanse utvikling. Vi skal være tilgjengelige hele veien og sørge for at tjenesten de får er den beste.

Vårt merke

Nomoi er et gammelt gresk ord som kan oversettes "måte ting burde være i henhold til reglene". Vi har stor tro på at det finnes bedre måter å gjøre ting, og dette kommer fra en samling av tusenvis organisasjoner som har jobbet verden rundt i mange tiår. De har likket eller feilet, men på veien har de samlet en utrolig rik kunnskap som alle andre kan bruke for å bli bedre. Vi er i tett kontakt med fagmiljøet som jobber med denne kunnskapen og vil dele den med våre kunder.

Hvem er vi

Nomoi består av konsulenter som har lang erfaring innen gründer miljøet, særling i prosjektleder og operations management stillinger. Alle brenner for sitt fagfelt og elsker å holde seg i hjulet, med alltid oppdatert kunnskap. Vi tror på det nye modell at gründere er fremtidens arbeidsgivere i Vesten, og derfor vil vi hjelpe de å lykkes.

Hvorfor vi finnes

Vi lever nå i den såkalte 4. industriell revolusjon. AI og automatisering er allerede her, for å bli. Kort sagt, må vi, som samfunnet, satse på nye områder. I Nomoi tror vi at kunnskap er det som skal kille oss fra andre konkurrenter og derfor vil vi satse på det. For å bli de beste, må vi kontinuerlig adapt til de nye utfordringer. Det er ikke en lett jobb, men det en utfordring vi, alle bedriftene, kan ta sammen. Samarbeid og spesialisering er essensiell. Og der kommer vi, å hjelpe deg å ha en alltid oppdatert og fagligrik kunnskap, så du kan bli enda bedre.